Izbledela ti je boja na podu?

Mi obnavljamo drvene podove pomoću najsavremenijih LED premaza koji se suše u trenutku i eliminišu potrebu za čekanjem.

Proces reparacije

1. Očisti.

Prvo čistimo površinu pomoću Guardian univerzalnog sapuna koji je formulisan specijanom Guardian tehnologijom i služi za čišćenje nauljenih ili lakiranih drvenih površina. Guardian Soap uklanja svu mast i prašinu sa površine i ne ostavlja sloj.

Ovaj sapun je ekološki, bez štetnih supstanci. Pogodan je za decu i kućne ljubimce.

2. Obnovi.

Reparaciju radimo pomoću Guardian LED ulja koja se suše u trenutku pomoću LED lampi i eliminišu potrebu za čekanjem i za zatvaranjem prostora.

Ova ulja vraćaju stari sjaj podu i stvaraju izuzetnu fizičku i hemijsku otpornost. U kombinaciji sa Guardian proizvodima za održavanje, vaš pod će trajati zauvek.

3. Zaštiti.

Površinu na kraju poliramo Guardian univerzalnim uljem za održavanje drvenih površina.

Ovo ulje daje površini punoću i dubinu. Preporučujemo da se tretman univerzalnim uljem ponavlja kada boja krene ponovo da bledi.

Neka tvoj pod traje zauvek.

Guardian Care & Maintenance proizvodi za održavanje su specijalno formulisani za drvene površine. Ne sadrže štetne supstance već hrane drvenu površinu i produžavaju joj životni vek. Redovnim održavanjem poda pomoću Guardian sapuna i univerzalnog ulja za održavanje, pod će ti trajati zauvek.

Guardian Soap

Guardian Soap je univerzalni sapun formulisan specijalnom Guardian tehnologijom koji služi za čišćenje nauljenih ili lakiranih drvenih površina. Pomoću specijalne Guardian tehnologije, Guardian sapun uklanja svu mast i prašinu i ne ostavlja sloj. Guardian sapun zadržava prirodan izgled drveta.

Guardian Surface Care

Guardian Surface Care je pripremljena mešavina Guardian sapuna. Koristi se za čišćenje drvenih podova, drvenih ploča, stolova, nameštaja i sličnih drvenih površina.

Universal Maintenance Oil

Guardian Universal Maintenance Oil je univerzalno ulje koje se koristi za osvežavanje boje na nauljenim drvenim podovima. Najbolje vreme za Guardian Universal Maintenance Oil je malo pre nego što staro ulje izbledi. Učestalost ovog tretmana zavisi od habanja.

Zatvaranje više nije problem.

Radimo reparaciju kafića, restorana i drugih poslovnih prostora bez potrebe za zatvaranjem. Zbog prednosti LED tehnologije koja suši premaz u trenutku možemo obaviti reparaciju za jedno veče i prostor je ujutru spreman za rad.

    Polja označena sa * su obavezna.