Bajc

468,00 рсд8.760,00 рсд

Natur Bajc- Impregnant je premaz za dubinsku zaštitu drveta u enterijeru i exterijeru. Boja potiče od transparentnih gvoždje oksida koji su UV stabilni tako da vremenom premaz neće izbledeti. Prodire duboko i štiti drvo od napada mikroorganizama, gljivica i insekata. Drveni predmeti premazani Natur Bajc Imprengnantom imaju uniformisanu boju, a specijalni aditivi sprečavaju podizanje dlačica sto je obično problem kod vodenih premaza.

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Za exterijere: Preporučujemo da se drvo ( maximalne vlažnosti 15% ) prvo odmasti, prebrusi brusnim papirom 150 – 180 i otpraši. Nakon toga naneti 1-2 premaza Natur Bajc- Impregnanta. Impregnantom dobro nakvasiti drvo i pustiti da drvo upije, jer ako se nanese nedovoljna količina nema zaštitna svojstva. Jedino dobro nanešen impregnant je prava podloga za nanošenje sledećih premaza. Kada se drvo osuši spremno je za nanošenje Natur osnovnog laka.

Za enterijere : Preporučujemo da se drvo odmasti, prebrusi brusnim papirom 180 – 220 i otpraši. Nakon pripreme naneti jedan premaz Natur Impregnanta i premazati jedan sloj Natur osnovnog laka ili Natur završnog laka .